Les om hvordan du løser iOS-oppdaterings- og gjenopprettingsfeil. Windows 11 kommer sakte ut, men ikke alt er bra.

Nå som en ny Windows-versjon er her, lurer du kanskje på hvorfor du bør oppgradere, hvordan du gjør det, eller om det finnes grunner til å vente. Tirsdag er fast dag for oppdateringer hos Windows-folket, denne gangen fikses 26 feil i ulike produkter. Du må gjenstarte PC-en en rekke ganger og installere alle oppdateringer som Windows ber om. Installasjon av Windows 10 kan i verste fall ta mange timer. Du må under installasjonen velge å slette hele disken og eventuelt lage en eller flere nye partisjoner . Skru av tjenestene wuauserv ved å starte cmd programmet.

  • Til slutt ønsker jeg å avslutte med noen ord om generell sikkerhet og hvordan du utviser dllkit.com/nn/dll/xlive nødvendig forsiktighet straks din PC er koblet til internett.
  • Windows 11 er basert på det samme fundamentet til Windows 10, så det vil støtte de samme administrasjonsverktøyene som du bruker i dag med Windows 10.
  • Videre så var det flere artikler som pekte på å kjøre en ny Windows Update, for da skulle problemet bli løst.
  • Høyreklikk på dette ikonet og velg «Sjekk oppgraderingsstatusen din».

Brannmuren er en beskyttelse mellom deg/din pc og andre brukere på internett. Når tjenesten har stoppet må du starte pc-en på nytt og gjøre det samme en gang til. Windows Latest har det i den senere tid skrevet om en del problemer med uforklarlig høy bruk av prosessoren i de seneste Windows 10-oppdateringene. Via Microsofts tilbakemeldingshub har brukere meldt om vesentlig tregere PC-er. Om du går inn på Control PanelNetwork Connections, høyreklikker på den connection som du er på nett med og velger properties, får du opp et dialogvindu med tre faner i. Fanen lengst til høyre heter “Advanced” (i engelsk xp, Avansert heter den muligens på norsk) og du skal inn i denne fanen. Etter som jeg har forstått må man ha alle oppdateringene fra windows update for at det skal fungere..

Hvorfor Bør Jeg Ikke Oppgradere Til Windows 10?

Hvis disken er ødelagt må du få satt inn ny disk av supportavdelingen i den butikken som solgte deg pc-en mot betaling til dem. Eller du kjøper en ny Windows installasjon fra Microsoft hos en av leverandørene på nett. Du trenger en medfølgende installasjonsnøkkel som er et langt nummer som følger med lovlig Windows versjon.

Kan Dere Anbefale En Alternativ Nettleser?

Det gir ingen ny funksjonalitet, men bare fikser for å fikse ulike problemer rapportert de siste ukene. Ved hjelp av vår abonnettjeneste «JIC Managed Patching» vil dårlige oppdateringer bli stoppet slik at skaden minskes. Vi legger opp en policy for hvor ofte dere ønsker å oppdatere, prioriterte oppdateringer og til hvilken dag og klokkeslett dette er mest gunstig for dere.

Åpne Start-menyen og skriv inn «Feilsøkingsinnstillinger». Da får du opp en meny som har en rekke forskjellige alternativer. Rull deg frem til relevant del som trener å feilsøkes. Er det ikke noe lyd, velger du «Avspilling av lyd».