Som det visades tidigare i kapitlet finns DDR3- och DDR4-minnen i många olika hastigheter. Ett moderkort som är gjort för att arbeta med 1333 MHz-minnen kan oftast också använda 1600 MHz-minnen. Det är inte säkert att moderkortet kan dra nytta av den högre hastigheten, men även om prestandahöjningen uteblir fungerar kombinationen i de flesta fall. Ibland går det att uppdatera Uefi för att moderkortet ska kunna hantera snabbare minnen (se här). Tänk på att inte ändra några inställningar i Aktivitetshanteraren om du inte känner dig säker på vad du gör. Ändringar kan göra systemet instabilt eller göra att det slutar fungera helt och hållet.

  • Detta program finns både i gratis och betald version och fungerar till Windows och OSX .
  • Prova 1 månad gratis Få obegränsad tillgång till mer än 500 nummer av populära tidningar, som du kan dela med hela familjen.
  • Till att börja med bör ni bygga ihop datorn utanför datorlådan, detta för att undvika eventuella kortslutningar som kan ske mellan moderkort och datorlåda vid montering.
  • Om du upptäcker att datorn stöter på problem med Windows 11 kan du prova lösningarna på den här sidan.

Annars, beroende av vart du köpt datorn och hur gammal den är, kanske det är möjligt att få någon form av support från inköpsstället kring vad som skulle kunna vara galet. Tryck och håll knappen Flerfunktionsknapp intryckt i 2 sekunder för att aktivera parningsläget, LED indikatorn blinkar snabbt i rött och blått. Jag har köpt Bluetooth in ear hörlurar BTE-310 på NetOnNet. Tanken var att använda dem till min desktop ASUS x64 med Windows 10, men jag får det inte att fungera. Vi står på konsumentens sida för att underlätta deras vardag och utrusta dem med den information de behöver för att göra bra köpbeslut som gynnar dem. Microsoft har även bekräftat att de kommer att integrera stöd för Android-baserade applikationer i Windows 11.

Facebook Byter Namn

Vare sig du har vanligt kabelinternet eller supersnabbt fiberoptiskt internet kan du komma att uppleva en långsam uppkoppling från tid till tid. Naturligtvis kan du alltid kontrollera internetanslutningen genom att kika på WiFi-anslutningssignalen uppe till höger på skärmen eller nere till höger på skärmen. Om du är tekniskt kunnig kan du sedan använda dessa verktyg för att utföra de rekommenderade stegen och instruktionerna för att förhoppningsvis lösa de viktigaste problemen. • Starta om datorn och kontrollera om uppdateringen lyckas. Båda felen indikerar att våra uppdateringsservrar är i mitten av synkroniseringsprocessen. • Öppna fliken “Avancerat” i det nya fönstret och klicka sedan på knappen “Inställningar” i avsnittet Prestanda. Den här felkoden indikerar att det virtuella minnet är för litet för att åtgärden ska kunna slutföras.

hur många dll-filer finns det

Kontrollera att du har installerat den senaste versionen av BankID och vår drivrutin för kortläsaren. Med ett BankID kan du legitimera dig hos oss och andra myndigheter och företag. Du behöver logga in med BankID på kort hos oss för att kunna skaffa ett Mobilt BankID. Det ska dock sägas att det faktiskt finns vissa Bluetooth-hörlurar som helt enkelt inte fungerar med Windows. Dock tycker jag ändå att hörlurarna borde dyka upp när du ställer dem i parningsläge och söker efter Bluetooth-enheter. Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i våra artiklar är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller vi ibland en mindre provisionsdel på köpesumman.

När Ping Inte Går Att Använda

Ett annat alternativ att testa vore ju kanske att helt avinstallera Bluetooth-kontroller-enheten från datorn (välj Avinstallera under Steg 2.2 i texten ovanför). Och därefter låta Windows själv installera den på nytt genom att bara starta om datorn och Reparera Dll-fel låta Windows söka efter ny maskinvara. Har du kollat efter i datorns BIOS om det kanske är så att Bluetooth-funktionaliteten är avstängd? För att komma in i BIOS stänger du av datorn och startar den därefter. Så snart du släppt startknappen trycker du upprepade gånger på Delete– eller F2-tangenten (ibland kan det även vara F8 eller F9) tills du ser BIOS-menyerna.

Det tillkommer även diverse så ­kallade snabbstartare. Det är små applikationer som gör att större program startar snabbare. Alla dessa program hamnar tillsammans med operativsystemet i RAM-minnet. Det gör även alla program som användaren manuellt väljer att starta. Det är lätt att se vitsen med att ha en stor hårddisk då det ger mycket plats för att lagra bilder, filmer, musik och dokument. Det är inte heller många som ifrågasätter varför processorn ska vara snabb. Att ha snabbt och framförallt mycket RAM-minne är dock lika viktigt.